Gallericharlotte.se

Virkad dopklänning – nu finns mönstret att köpa!

Foto: Lena Evertsson, ateljelena.se

Sedan jag lade ut bilder på min dotters virkade dopklänning har jag blivit överöst med frågor om klänningen och hur den är gjord, det är väldigt kul att så många tyckte klänningen var lika fin som vi tyckte! Det är min mamma som virkat klänningen och hon har gjort ett mönster som jag säljer för den som vill virka sin egen dopklänning!

Mönstret kostar 100 kr ink moms och skickas tillsammans med bilder på klänningen som en PDF-fil till din mail. Maila mig om du är intresserad av att köpa mönstret!

44 thoughts on “Virkad dopklänning – nu finns mönstret att köpa!

 1. Hej. Jag vill jätte gärna ha mönstret på din dopklänning. Mönstret passar perfekt ihop med vår gamla dopklänning. Jag har fått tvillingbarnbarn. Hoppas du kan hjälpa mig.

 2. Hejsan!
  Går det att fortfarande att köpa mönstret på denna klänning?
  Med vänlig hälsning, Nancy

 3. Hej, skulle vilja köpa mönstret till dopklänningen så fort som de är möjligt.
  Hur gör jag?

 4. Hej! Super vacker dopklänning. Är väldigt intresserad av att köpa mönstret. Är det fortfarande möjligt? Mvh Antoinetta

 5. Hej!
  Jag vill gärna köpa mönstret på dopklänningen, om det fortfarande är möjligt.
  Med vänlig hälsning Gunilla

 6. Hej!!! Skulle gärna vilja köpa möndtret!!! Så otroligt fin klänning.Skulle bli perfekt till mitt första barnbarn!!

 7. Hej! jag vill gärna köpa mönster till den söta dopklänningen! Vänligen Eva Kajava tack på förhand och Gott Nytt År!

 8. Skulle vilja köpa mönstret på denna klänning. Behöver även veta vilket garn som ska användas. Kontakta mig gärna på mailen så snart som möjligt.

 9. hej fyllt i formuläret sng dopklänninds mönstre väntar ivrigt på svar . vill köoa mönste på dop klänningen. snarast. maila mig
  linda talvitie
  björsund gläntan 63505 eskilstuna

 10. Hej. Jag vill gärna köpa mönstret till dopklänningen. Kontakta mig gärna på mail så fort som möjligt så skickar jag min adress till dig.
  /Malin

 11. Skulle gärna köpa ett mönster på den söta dopklänningen. Men går det fast jag är från Finland ?

 12. Hejsan!

  Jag håller på att virka en dopklänning till min dotter och har den snart klar, kan tyvärr inte hitta några fina band & blommor till den men är väldigt imponerad av er kombination, inte minns du var ni beställde/köpte band och blommor till klänningen?

 13. Hej. Jag är väldigt intresserad av mönstret till dopklänningen. Hur ska jag gå tillväga för att köpa det ? De verkar inte som att man kan fylla i kontaktformulärer 🙁
  Med vänlig hälsning, Evelina !

 14. Hej,

  Jag skulle vilja beställa mönstret till dopklänningen, men det verkar som att kontaktsidan inte fungerar som den ska för tillfället. Kontakta mig gärna på mail så får du faktureringsadress.

  Mvh Linn

 15. Jag skulle jätte gärna vilja köpa mönstret och det rätt så fort. Jättefin klänning!!!! Måste börja virka på en gång = )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Svara på följande: *